Over mij

Hallo, leuk dat je naast mijn blog ook een beetje geïnteresseerd bent in mij! En ja, ik heb ook een foto toegevoegd, die staat aan het einde van het interview met mijzelf. Sorry dames, ik ben al bezet 😉

spannende boeken blog koffie boek sepia

Wat doe je in het dagelijks leven?

Sinds een jaar ongeveer werk ik in de Online Marketing wereld. Ik heb mij onder andere bezig gehouden met het optimaliseren van websites, het opzetten van advertentiecampagnes (Google, Facebook), maar ook met het schrijven van blogs. De inspiratie voor het schrijven van die blogs was soms ver te zoeken vanwege de commerciële insteek. Daarnaast zou waarschijnlijk niemand die blogs ooit gaan lezen (behalve Google). Dat lijkt me een mooi bruggetje om door te gaan naar de volgende vraag.

Waarom heb je besloten om te gaan bloggen?

Daar zijn een aantal redenen voor, namelijk:

  1. Ik vind het leuk om te schrijven over onderwerpen die mij interesseren, in dit geval dus “spannende boeken”. Hoewel ik vroeger niet zo’n lezer was is dit met de jaren gegroeid. Ik lees graag (psychologische) thrillers en historische romans. In mijn blogs zullen beide genres daarom ook zeker aan de orde komen.
  2. Het maken van websites vind ik ook erg interessant. Het mooie is dat iedereen tegenwoordig gemakkelijk een website kan “maken”, zonder programmeerkennis te hebben. Ik heb enkel een beetje HTML kennis, maar zelfs dat is niet perse nodig.
  3. In mijn nieuwe baan hoef ik geen blogs meer te schrijven en ik begon het toch een beetje te missen. Door deze blog bij te houden kan ik dit gemis een beetje opvullen.
  4. Als laatste vind ik dat er te weinig boeken worden gelezen. We zijn tegenwoordig obsessief bezig met Social Media en kijken de meest onzinnige TV programma’s. In de tijd die je daarmee verspilt kun je ook een mooi boek gaan lezen. Daar kun je veel beter mee ontspannen en bovendien val je sneller in slaap. Een boek geeft namelijk geen straling af, zelfs een e-reader niet. Hopelijk zet mijn blog aan tot het lezen van een goed boek en zul je me dankbaar zijn voor deze ervaring.

Wat doe je in de vrije tijd?

Naast natuurlijk lezen ben ik gek op reizen. Van city trips tot verre reizen, hoewel dat laatste helaas een beetje lastig te combineren is met een full-time baan. Afgelopen januari 2017 ben ik naar IJsland geweest, waar een droom van mij in vervulling is gegaan, namelijk het zien van het Noorderlicht. In maart ben ik met mijn vriendin een week naar Portugal toe gegaan (Porto en Lissabon). Zeker de moeite waard om eens te bezoeken (vooral als je van wijn en tapas houdt), neem wel goede wandelschoenen mee 😉

P.s. Als je via een link op mijn blog boeken koopt op Bol.com ontvang ik een kleine commissie. Deze commissie kan ik goed gebruiken om de hosting van deze blog te betalen, of om een kop koffie te kopen die mij aan inspiratie kan helpen voor een nieuwe blog.

Soms heb je van die boeken waarvan ik denk; die moet iedereen gewoon een keer gelezen hebben, zelfs als je niet zo van lezen houdt. – Erwin Schreiber

spannende-boeken-blog-erwin-schreiber

That’s me 😀